One of the Good Guys

Det finns två människor där ute som verkligen vill vagga dig till sömns... För det mesta. Jag har lyssnat på dem hela dagen och även om jag inte talar samma språk som de vet jag vad de vill. Det hela kommer ur dagens infall att försöka sålla ut Instagibs från Epic Fails i Hultsfreds festivalbokningar. Eller vänta nu...
Det började med att jag åt frukost (kl. 13.30) samtidigt som jag tittade på Conan O'Brien och blev helt tagen av programmets musikaliska gäst (varje program ska ju ha nån i slutet som marknadsför sin musik). Gästen var A.A. Bondy och hultan-klockan i mitt huvud kraschade till när jag blev helt tagen av hans framträdande. Förmodligen var det Dylan-vurmaren i mig som fick lite spatt av att se en snubbe stå med akustisk gitarr och munspelsställ sjungande om stora saker. Anywho...
Dagen har gått åt till att lyssna på A.A. Bondy och Jaymay (som iofs tyvärr ställt in spelningen på Hultsfred). Om jag bara skulle få ihop cash för att anlita någon som kan kidnappa Bonnie Prince Billy från Roskilde, vars line-up i år är minst sagt underimponerande (Ja, just det, underimponerande. Jag skriver väl som jag vill. Det är min blogg... Herregud, folk kan vara sådana smartasses ibland), hade jag kunnat luta mig tillbaka under minst tre najsa spelningar under hultan.

Om ni behöver ett enda argument för att lyssna på Jaymay så får ni det här: Hon sjunger om Mark Z. Danielewskis mästerverk till bok House of Leaves. Det räcker för att jag ska gå med på det mesta.

Märkte du förresten hur jag försökte inleda inlägget lite fint (läs pretto) och sedan självfallet spårade ut? Jag får rädda det genom att posta en dikt ur House of Leaves jag inte kan få ur skallen.

Untitled Fragment

Little solace comes to those who grive
when thought keep drifting
as walls keep shifting
and this great blue world of ours
seems a house of leaves

moments before the wind.Förresten tror jag inte att jag blivit så stolt över nån internet-grej som handlat om mig som jag blev när jag såg den här (iofs fanns ju den där sidan där jag pekades ut som judekonspiratör, men det är en helt annan story):
image12

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0