Endgame

Detta är Derrick Jensen; anarkoprimitivist och mycket skickligare föreläsare än John Zerzan. Han har räddat många långtråkiga kvällar då jag brukar gå omkring utan mål i världens skithål. Jag håller inte med om absolut allt som kommer ur den här mannens mun, men en hel del av det som gör det är värt att lyssna på. Det är dessutom sommar och eftersom du inte har något bättre att göra så kan du lika gärna luta dig fram och sitter kvar i två timmar. Självfallet kan du ta en paus mellan filmerna, jag är ingen tyrann.

För andra intressanta alster i samma kategori rekommenderar jag varmt Ward Churchills "Pacifism as Pathology" och Peter Gelderloos bok "How Nonviolence Protects the State" (förresten; betyder inte Gelderloos "pengalös" dvs. att vara utan pengar?).

PS. Dolph Lundgrens sommarprat var inte alls särskilt överväldigande. Bäst hittills har Fredrik Lindström varit. Idag snackar Martina Lowden, men jag ser mer fram emot Boris Grigorjev (KGB-överste bosatt i Moskva) den 8 aug. Om allt annat havererar kan jag iallafall stänga av radion den 11 aug då Carin Götblad pratar strunt.

Avslutningsvis vill jag bara påminna om att Generation Kill fortfarande är en fett bra serie väl värd att leta upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0