Köp mig ryskt!

Det är inte ofta jag skriver om mig själv här. För det mesta vill jag att du ska kasta bort ditt korta meningslösa lilla människoliv i Cthulhus tjänst och konsumera popkultur via BitTorrents...

MEN!

När jag, såklart, googlade mig själv (jo, du har också gjort det) hittade jag en sida där du kan ladda hem en av mina skivor mot betalning. Det känns aningen megaefterblivet med tanke på att samma skiva finns gratis här och att jag vanligtvis uppmanar alla som innehar en kopia av något jag gjort (digitalt eller inte) att sprida det lite som de vill (så länge de inte cashar in på det... då jävlar). Så nu sitter alltså någon och tror att min skiva ska laddas ner från deras sida... eller? Knappast! Jag orkar inte ens skriva till dom och dra igång en whinekampanj eftersom dom förmodligen inte bryr sig mer än de bryr sig om det här.


"We will take your CD and make money... and you will like it!"


Vad är väl en bal på slottet? Jävligt Metal!

Eftersom jag inte skrivit om det tidigare här på bloggen tänkte jag ta och lyfta fram en av de fetaste serierna som finns: Metalocalypse!
Om du, precis som jag, är trött på att vänta in en massa avsnitt av True Blood, Heroes, Fringe, South Park så kan du leta upp Metalocalypse första och andra säsong och få dig en dos av metal, galenskap, blod, folk som pratar i mun på varandra och en del gästspel av kända musiker. Serien kretsar kring det ultimata death metalbandet DethKlok och deras framgångar och missöden (som självfallet är riktigt jäkla gore och därför även framgångar). En intressant sak med serien är att den börjar med att Dethklok redan är världens bästa, tyngsta och hårdaste band samt att de rankas som världens sjunde strörsta ekonomi. Här skippar vi alltså rise to fame och anammar helt enkelt det faktum att Dethklok är brutalast och att det är en naturlag. Serien är episodiskt uppbyggd och inte mycket ändrar sig från avsnitt till avsnitt, men en röd tråd är "The Tribunal's" (en illluminati-liknande grupp av världens, förutom Dethklok, mäktigaste människor) försök att stoppa den sundande metalokalypsen som de befarar att Dethklok ska frambringa. Andra vanliga inslag är spelningar som slutar i massakrar, låtar om helt flippade ämnen (typ kaffe och grädde) och passningar till metal/rock-historien.

För att du ska kunna bilda dig en egen uppfattning bjuder youtube på första avsnittet:Om du inte gillar det kan du ju allltid skärpa dig och börja titta på The Wire istället


"You're dying for a cup. Prepare for ultimate flavor... You're gonna get some, NOW! And scream, for your cream!"

Dethklok

Fallen Rappers

Dagens tips för dig som tycker att konst är tråkigt: Packard Jennings (Nej, jag tänker inte diskutera vad som är respektive inte är konst. Missade du helt Warhol? Efter honom känns det smått bajsnödigt att prata om konst som ett begrepp annat än något man använder i marknadsföringen av sin produkt/vara.)

Den här snubben från Oakland, Calif. gör en del schyssta grejer. Bland mina favoriter hittar du Anarchist Action Figure, Mussolini Action Figure, Business Reply Pamphlet, Welcome to Geneva och sist, men absolut inte blablabla; Fallen Rappers, i vilken Jennings har gjort Pez-prototyper av tre kända, döda rappare. Försten som inte alls vet vilka någon av dem är får en kram.

För övrigt bör du vara glad inte bara för att South Park börjat igen utan även för att Sarah Silverman Program också är tillbaka efter ett upphåll på nästan ett helt år. De nya avsnitten kan du hitta här och här och Sarah's stan-up show kan du kolla in här. Den är regisserad av Liam Lynch och på Wikipedia står bland annat "Silverman addresses a number of issues, including religion, AIDS, the holocaust, race, sexism, political parties, the disabled, the homeless, and midgets."
Bra skit alltså.


"These small memorials will act as reminders of our diverse heritage and pay tribute to what is perhaps the most innovative form of contemporary American music."

Fallen Rappers av Packard Jennings

The China Probrem

South Park är tillbaka med nya episoder och först ut är "The China Probrem" där Eric Cartman blir fast övertygad om att en kinesisk invasion av USA är i antågande.
Nu finns det dock ett litet probrem för oss som vill se på episoden utan att behöva vänta två år på att Canal+ köper in den eller nått sånt; Bara folk som surfar från USA kan kolla in avsnittet på den officiellla hemsidan. Detta avhjälps dock snabbt genom att vi surfar via Proxy och lurar sidan att vi kommer från USA. Proxy är lite som Internets Green Card alltså... Hoppas det funkar.
Ett annat sätt är att råka hitta avsnittet och fixa det själv.


Pirater och ledsna snubbs

Nyheter från piratvärlden (iallafall för mig):
StudentBay.se
- tanka hem litteraturen du inte har råd att köpa (eller tid att låna). Finns inte boken du behöver kan du väl antagligen tanka upp den.
BayWords.com - tydligen ocensurerat bloggande,
ThePirateCity.Org - streamar det du inte har råd att se på bio. Här finns ett exempel.

Avslutningsvis kan ni kolla in följande länk och må som ni mår när ni gör det: SadGuysOnTradingFloors

"Hey guys, check this out. Some jerk made a joke blog about us."

Sad Guys

RSS 2.0